Hos kjærs antik får du en ganske særlig oplevelse ude på landet

Vi startede vores butik i mindre lokaler – lidt længere ude på landet end i dag – helt tilbage i 1993. Det har været en sjov rejse, og vi har i dag til huse i en nedlagt møbelfabrik i Håre. Her har vi boet og haft butik i snart mere end 20 år, hvor vi med vores godt 400 kvm butik byder velkommen for kunder hver eneste weekend året rundt.

Vores butik har alt, hvad hjertet kan begære inden for både antikkens og genbrugens verden. Vi får vores varer til butikken via f.eks. dødsboer på Fyn og i Trekantområdet samt køber hos private. Vi fører også retro efterligninger, som vi selv henter i Holland. Derfor har vi altid unikke varer på hylderne samt nye varer i butikken – fra uge til uge. Vi er ikke blandt landets dyreste antik-forhandlere, og vi er nok heller ikke blandt de billigste, men vi er gode til prutte om priserne, så vores kunder altid går hjem med en følelse af at have gjort en god handel. 

Antikke nips og møbler. Kjærs Antik og Genbrug - Håre i Gelsted
Kjærs Antik og Genbrug. Antikke nips, møbler og genbrug
Kjærs Antik og genbrug - lige ved den gule ellert

Vi vil altid gerne svare på spørgsmål. Er du i tvivl om, hvad visse effekter er værd, er du velkommen til at sende os en e-mail med vedhæftede billeder eller du kan kontakte os på Facebook.

besøg os

Tanderupvej 9, Håre
5591 Gelsted

Butikkens åbningstider

Søndag kl. 10-16

Ring til os

64781369
40166856